DEA DOKAZE PROTIV BAJDENOVOG SINA IMALA JOŠ U FEBRUARU: Evo gde su pronašli Hanterov laptop! (VIDEO)

Novosti onlajn

02. 11. 2020. u 18:31

SREDINOM oktobra objavljen je članak u kojem se navodi da su mejlovi preuzeti sa drugog prenosnog računara koji pripadaju Hanteru Bajdenu prikazivali njegovu prepisku sa stranim zvaničnicima, što je podrazumevalo organizovanje sastanaka sa tadašnjim potpredsednikom Džoom Bajdenom, Hanterovim ocem.

ДЕА ДОКАЗЕ ПРОТИВ БАЈДЕНОВОГ СИНА ИМАЛА ЈОШ У ФЕБРУАРУ: Ево где су пронашли Хантеров лаптоп! (ВИДЕО)

Foto: Printscreen/Jutjub

Uprava za borbu protiv droga (DEA) zaplenila je u februaru još jedan laptop koji je pripadao sinu demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena, Hanteru Bajdenu, prema izveštaju NBC Njuz u subotu.

Agenti DEA pretražili su kancelariju psihijatra dr Kita Ablova u Masačusetsu, koji je optužen za seksualni napad, kada su navodno pronašli Hanterov računar. Potom je vraćen advokatu, mada nije jasno zašto se pojavio u lekarskoj ordinaciji.

Njujork post je 15. oktobra objavio članak koji sadrži dva imejla koja je Vadim Požarski, najviši zvaničnik ukrajinske energetske kompanije Burizma, navodno poslao Hanteru.

Kako prenosi NY Post, u jednom od imejlova on mu se zahvaljuje što je ugovorio sastanak sa svojim ocem, dok u drugom imejlu Požarski pita Hantera kako bi mogao da iskoristi svoj uticaj da podrži Burizmu.

Predsednik Tramp je više puta oštro kritikovao medije zbog propusta da izveštavaju o navodnom korumpiranom poslovanju Hantera Bajdena u Ukrajini, jer su glavni mediji, osim Foks Nuza, priču o mogućem nedoličnom ponašanju ignorisali i privremeno blokirali na Tviteru.

(Logično)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna