BAJDEN ILI TRAMP? Medved Bajan neće glasati ali rekao je svoje o izborima u SAD (VIDEO)

Tanjug

31. 10. 2020. u 11:22

БАЈДЕН ИЛИ ТРАМП? Медвед Бајан неће гласати али рекао је своје о изборима у САД (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

STANOVNICI Sibirskog zoološkog vrta, mrki medved i dva tigra, prognozirali su da će pobednik predsedničkih izbora u Sjedinjenim Američkim Državama 3. novembra biti demokratski kandidat Džo Bajden.

Mrki medved Bajan predvideo je pobedu Bajdena nad aktuelnim američkim predsednikom Donaldom Trampom tako što je od dve ponuđene lubenice izabrao onu sa likom Bajdena.

Na snimku iz zoološkog vrta viidi se kako medved bez razmišljanja prilazi lubenici sa likom Bajdena, koju je zatim celu pojeo.

Bengalski tigar Kan poigrao se lubenicom sa Bajdenovim likom, potpuno ignorišući Trampa.

Amurski tigar Bartek takođe se odlučio za Bajdena i oborio lubenicu sa njegovim likom sa postolja, nakon čega se ona raspala.

Moskov tajms ipak dovodi u sumnju Bajanova predviđanja, s obzirom na njegove netačne prognoze pobednika Sveskog prvenstva u fudbalu 2018. u Rusiji i predsedničkih izbora u Ukrajini 2019.

Portal podseća da je polarni medved Feliks uspešno predvideo pobedu Trampa na izborima 2016, dok je ženka amurskog tigra Junona tada tipovala na Hilari Klinton.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Seiko

31.10.2020. 12:33

Ma ovo je cista glupost. Medved kao zna ko treba da pobedi. Pa njemu da ste stavili bilo koju lubenicu bivseg ili aktuelnog predsednika on bi ju je zgrabio... ??

buki

01.11.2020. 10:33

Pošto demokrate na sve moguće načine pokušavaju da utiču na svest birača, verovatno su Bajdenove lubenice premazali medom i mesom, kako bi medved i tigar izabrali baš te lubenice.