NA SPISKU LUKAŠENKO I 40 ČINOVNIKA: Minsk odgovara na sankcije Brisela

Branko Vlahović - stalni dopisnik iz Moskve

02. 10. 2020. u 22:35

KAO odgovor na sankcije Evropske unije Belorusija je juče na sajtu Ministarstva spoljnih poslova objavila spisak ljudi koji iz EU neće moći da uđu u Belorusiju.

Komentari (2)

vladimir

03.10.2020. 01:58

Ovaj zapad je patološki bolestan,krvoločan i žedan tuđih resursa. Svoju slabost ispoljava "demokratskim" necivilizacijskim sankcijama koje je uveo polovini planete Zemlje. Šablon je uvek isti : Medijska satanizacija, ispiranje mozga "demokratijom" , nepriznavanjem izbora, upumpavanjem novca,(EU je priznala da je upumpala 53 miliona evra demostrantima da "prežive", sram ih bilo). Ubacivanje agenata CIA, MI-6, BND, CIA,...Izazivanje nereda, plaćanje zombi demostranata i zahtev predaje vlasti podobnim zapadnim izdajnicima i Kvislinzima. Lukašenko je imao m..a da se odupre izdaji i sačuva zemlju i resurse. Radna mesta i fabrike na koje su zapadne ale zinule. Da li su zapadnjaci usrećili svojom "demokratijom"sile , narode Iraka, Sirije , Jugoslavije, Srbije, Ukrajine, Bolivije, Libaanona, libije... Naravno da nisu. Vratili su mnoge u kameno doba. Libija najbogatija zemlja planete nema šta da jede. Rat bukti a zapad sisa njihovu naftu i opljačkao mnogo Libijskog zlata koga je zaista bilo mnogo, više nego što je imala Engleska, Francuska i Italija zajedno po glavi stanovnika. Možda se neko ispranog mozga neće složiti sa ovom istinom, ali je ona apsulutno tačna.

Realist

03.10.2020. 04:45

Zapad sa njihovim sankcijama jednog dana sami ce upasti u nepovrat kao sto jesu, jer njihova koruptna politika rusila je i Zapadni Balkan, a njihova muslimanska invazija smatraju kao Migracija, zato su napravili od Evrope najvecu Deponiju Koja ne prestaje dolazak bagri i neradnika iz Afroazije, Kojima sve daju samo da se mnoze kao Osinjak.