TRAMPOVA BRATANICA TVRDI: Donald je očajan

Tanjug

ponedeljak, 14. 09. 2020. u 08:25

ТРАМПОВА БРАТАНИЦА ТВРДИ: Доналд је очајан

Novosti

BRATANICA američkog predsednika Donalda Trampa, Meri Tramp, tvrdi da ga je očajanje podstaklo da optuži svog protivkandidata Džoa Bajdena da koristi drogu uoci debate kako bi poboljšao svoj performans.

Kako je rekla, on očajnički želi da poboljša svoje šanse za reizbor, zbog čega je rekao tako nešto o Bajdenu, prenosi CNN.

Tramp je to rekao o Bajdenu u petak bez pružanja dokaza za takve tvrdnje, međutim, ta optužba je počela da se širi po društvenim mrežama.

Prema rečima Meri Tramp, koja je i autor knjige o Trampu "Previše i nikada dovoljno", njen stric je optužio Bajdena za psihičku nestabilnost jer je i sam optužen za manjak mentalnih sposobnosti.

"Projektuje skoro sve. Njegova normalizacija traje već deceniju, zato smo ovde", rekla je ona i dodala da nema podatak da li njen stric koristi lekove.

Kada se radi o pristupu američkog predsednika korona virusu, a koji se proučava nakon objavljivanja delova knjige Boba Vudvorda, Meri Tramp je rekla da postoji dovoljno dokaza da se osudi njegov odgovor na pandemiju, bez podataka šta se iza zatvorenih vrata dogovaralo.

"Ono na šta moramo da se fokusiramo je šta je Donald rekao, a pitanjem Vudvorda možemo kasnije da se pozabavimo. Donald je psihološki veoma oštećen čovek, zbog odrastanja i situacije sa roditeljima", rekla je Meri Tramp i dodala da želi da njen stric odgovara za svoje postupke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Bonaparta

14.09.2020. 11:51

Šta sve neće u Americi uraditi zarad šake dolara i trenutak medijske pažnje?? Brat brata prodaje za tren tv slave. Strašno. Kakav je to moral ili bolje rečeno ne moral.

Goran cirilicom

14.09.2020. 23:32

На шта су све људи спремни за тренутак "славе" ...фуј. Доналде Трампе, разбиј их, а ови твоји нека пате од зависти