SUROVA OSVETA U RUSIJI: Devojčica (10) slagala da je zlostavljana, roditelji pronašli osumnjičenog, a zatim ga silovali i ubili

Novosti onlajn

30. 08. 2020. u 20:16

GRUPA ljudi je navodno silovala i pretukla na smrt nevinog muškarca nakon što je 10-godišnja devojčica "iz šale lagala" da ju je on napastovao.

СУРОВА ОСВЕТА У РУСИЈИ: Девојчица (10) слагала да је злостављана, родитељи пронашли осумњиченог, а затим га силовали и убили

Ilustracija / Foto: Depositphotos

Devojčica je tvrdila da je vozač kamiona Dmitrij Čikvarkin (48) dodirivao nju i još jednu devojčicu (3) ispod struka nakon što ih je odvezao do dadilje u ruskom gradu Verhnjaja Pišma.

Otac devojčice Sergej Čabin (33) i njegova devojka Valerja Dunaeva (25), majka drugog deteta, optuženi su da su uz pomoć trojice prijatelja napali Čikvarkina nakon što su čuli priču devojčice.

- Prvo su ga silovali, a onda su mu s istom cevi razbili glavu. Napali su i dadilju jer je pokušala zaštititi Čikvarkina - rekli su iz policije, a prenosi "Indeks".

Vozač kamiona, inače i sam otac šestogodišnje curice, bio je živ kada je grupa otišla, ali je kasnije preminuo zbog nanesenih povreda.

Dunaeva i Čabin, zajedno s navodnim saučesnikom Mihailom Ivanovom (27), uhapšeni su nakon što je policija utvrdila da je optužba izmišljena. Druga dvojica muškaraca koja su učestvovala u ubistvu su u begu.

Sva četvorica bi mogla dobiti doživotnu kaznu zatvora, dok bi Dunaeva mogla dobiti do 20 godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima