U PETAK su ulice jedne četvrti Malmea bile u plamenu usled nereda kakve ne pamti ovaj miran grad na jugu Švedske.

Komentari (10)

Varto Marx

30.08.2020. 17:49

Bez tolerancije i postovanje nema buducnosti. Nazalost ima slijepih i gluvih fanatika, da ce posten narod najvise platiti zivotom, exsplozivi ne poznaje hriscane ni muslimane. Tu smo sami krivi sto smo dozvolili,

Šator

30.08.2020. 18:39

Слике као и сваком другом нормалном граду гдје су муслимани у већини. Разуларени младићи који по цијели дан ништа не раде, ал чим се појави згода, пале, руше,.. При томе изгледају као да су на тешким дрогама, иако нису... Када нема других заједница, млате се овако међусобно. Шведи, не завидим вам на будућности, за овакве сцене ускоро вам неће требати ни спаљивање Курана, или карикатуре Мухамеда или... Имаћете их спонтано и свакодневно. Па још кад почну главе да откидају и сликају се ... Ал да сте залужили - заслужили сте. Што сте посијали, пожњаћете...

Branko

30.08.2020. 19:49

Svedska je primila na stotine hiljada muslimana, dala im stan, sredstva za zivot, obrazovanje, mogucnost da rade i kako im vracaju. Stvorili su mnoge kriminalne bande i borba je medju njima za trziste narkoticima, pucaju i ubijaju se medjusobno. Prezastupljeni su u zatvorima i kazneno popravnim domovima. O silovanjima ne treba govoriti jer je to postala svakodnevna pojava. Sa svojom nerazumnom masovnom useljenickom politikom koju forsiraju "zeleni" Svedjani ce biti vrlo brzo manjina u svojoj zemlji. U neke kvartove Malmö-a, Geteborga i Stockolma policija i ne smije uci. Suma sumarum u Svedskoj ce se puno ruznoga desiti.

vladimir

30.08.2020. 22:02

Malo čudno? Da se to desilo u Norveškoj ima logike ali u Švedskoj .... DESNICA se budi i to kod onih koji su "meka" za njih, i pride genetika, koju, kao "krvna zrnca" ne mogu da promene! Ona se samo "primire" i "odlože" ali su spremna da se UVEK aktiviraju!

naivna

31.08.2020. 00:38

Ako dodje na vlast partija koja je desno orijentisana, stranci ce sami izlaziti iz zemlje, bilo da su muslimani ili neke druge vere. Ima velike verovatnoce da ce se to desiti i to u bliskoj buducnosti.