NEMAČKA je odbila predlog američkog predsednika Donalda Trampa da pozove predsednika Rusije Vladimira Putina ponovo na sastanak Grupe sedam najrazvijenijih zemalja (G7), izjavio je nemački ministar spoljnih poslova Hajko Mas.

Ivan Zgrozeni

27.07.2020. 07:50

Sada, kada Rusija ima oruzje koje je superiorno u odnosu na oruzje drugih zemalja Putin mora da zaboravi da je Sloven. Mora da razmislja kao German. Da Germani imaju takvo oruzje sada bi se vodile ulicne borbe u predgradjima Moskve. Uvek, kada su imali prednost u naoruzanju, kretali su bez najave rata na Rusiju a kada bi se odnos snaga menjao trazili pregovore. Rusija je uvek krvarila i pobedjivala uz ogromnu cenu u zivotima svojih gradjana ali nije znala da ceni tu zrtvu. Poterali su Napoleona do Pariza i Hitlera do Berlina i... jednostavno se vratili kuci umesto da se pobrinu da neprijatelj vise NIKADA ne moze da se oporavi. Umesto toga, neprijatelji Rusiji uvode genocidne sankcije. Putine, pamet u glavu. Jedan preventivni udar da bi shvatili da nisu u poziciji da ucenjuju. Vreme je da se promeni svetski poredak.

Dejana

27.07.2020. 08:14

Nemačka je, od ujedinjenja SRN i DDR, glavni remetilački faktor u Evropi. I to je jasno svima. Iza puča u Ukrajini, svih nevolja na prostoru bivše Jugoslavije, jednu od glavnih "uloga", ako ne i glavnu, imala je Nemačka. Kad su 1944. godine shvatili da su izgubili II sv. rat, krenuli su u stvaranje 4. rajha na druge načine, a pre svega ekonomskim pokoravanjem Evrope, uz izazivanja državnih udara u nepoćudnim državama.

Dhc

27.07.2020. 09:43

Nemačka nam nikada neće oprostiti POBEDU u drugom sveckom ratu. Ta fasisticka tvorevina i dalje zeli da pokori svet na krajnje podmukao nacin. Živela Carska Rusija.

prellee

27.07.2020. 10:10

Da, zadnjih 30 godina je Njemačka najveći problem u svijetu a po svoj prilici i ubuduće.Njemačka je podjelila Balkan na štetu Srba a i Rusiji stvara velike probleme. Mržnja prema Srbima je očigledana i Njemačka se sveti Srbiji, dok je mržnja prema Rusima prikrivena ali iz činjenica i ponašanja Njemačke prema Rusiji, obim te mržnje se može naslutiti. Njemačka poslije ujedinjenja je krenula istim putem stradanja, pravi iste greške kao i pred WWI i WWII. Nažalost, to se neće dobro završiti ni prema Rusiji a ni prema Njemačkoj.