PRIVEDEN JOŠ JEDAN OSUMNJIČENI ZA TERORISTIČKI NAPAD U MOSKVI: Policija ga dovela u vezu sa jednom bitnom stavkom

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

28. 03. 2024. u 16:26

IDENTIFIKOVAN je i priveden još jedan osumnjičeni koji je učestvovao u finansiranju terorističkog napada u Krokus siti holu, čije će hapšenje tražiti Istražni komitet. Ovo je TASS-u saopštila pres-služba Istražnog komiteta Ruske Federacije.

ПРИВЕДЕН ЈОШ ЈЕДАН ОСУМЊИЧЕНИ ЗА ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД У МОСКВИ: Полиција га довела у везу са једном битном ставком

Foto: Tanjug/AP

- Identifikovan je i priveden još jedan osumnjičeni umešan u šemu finansiranja terorističkog napada. Istraga će podneti zahtev sudu za određivanje preventivne mere u vidu pritvora - saopštio je Istražni komitet.

Podsećanja radi, Isroil Islomov, koji je osumnjičen, a potom i uhapšen zbog terorističkog napada na Krokus Siti Hol, uložio je žalbu na odluku suda.

- Žalba na presudu suda protiv Isroila Islomova registrovana je u sudu - rekao je sagovornik TASS-u.

Isroil Islomov je otac dvojice uhapšene braće Aminčona i Dilovara Islomova. Dilovar je posedovao automobil Reno, koji je prodao izvršiocima terorističkog napada.

(Kurir/TASS)

BONUS VIDEO: HAPŠENjE U MOSKVI - Sumnja se da je priveden jedan od terorista

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu