RUSIJA NASTAVLJA RAKETNE UDARE: Tu-95ms spremni za poletanje, na meti ponovo Zaporožje, Odesa i Dnjepropetrovsk! (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

22. 03. 2024. u 23:00

UKRAJNA je od početka rata februara 2022 i prvih masovnih raketnih napada na energetski sektor te države 9. oktobra 2022. godine doživela najžešći napad u kome je učestovovalo više od 100 krstarećih raketa i u kojoj je razrorena elektormreža u Harkovu, ali i u ostalim gradovima.

РУСИЈА НАСТАВЉА РАКЕТНЕ УДАРЕ: Ту-95мс спремни за полетање, на мети поново Запорожје, Одеса и Дњепропетровск!  (ВИДЕО)

Foto: Tviter

Hidroelektrana Dnjepar je doživela najveći udar i kkompletno postrojenje je uništeno i osim brane ne postoji ništa više.

Zebnju još više unosi i velika aktivnost na aerodromu Engeljs -2 na koji je nedavno lansirano nekoliko dronova kamikaza. Na Zapadu pojedinici tvrde da su komercijalni sateliti uočili veliku aktivnost na aerodromu da se čak 9 raketonosaca TU-95MS nalaze u pripremi za poletanje, kao i da sleću i poleću leteće avio-cisterne.

Za to vreme dronovi kamikaze i taktičke balističke rakete nastavljaju napade. Na udaru su Odesa, Zaporožje i Dnjepropetrovsk.

U toku petkovog jutarnjeg napada najgore je prošao i drugi po veličini grad u Ukrajini Harkov gde je pogođena termoelektrana i skoro sve visokonapnoske trafostanice. Grad je totalno bez struje.

Veruje se da je ovo odmazda prema Harkovu zbog masovnog raketiranja Belgoroda. Sa nestankom struje u Harkovu nema vode ni initerneta, a život je postao veoma otežan.

Ukrajina sa zebnjom očekuje krstareće rakete.

(TV Front)

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija I Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!