UKRAJINSKI GENERAL O STANJU NA FRONTU: Zelenski njegovi "menadžeri" ne mogu da ostvare preokret (VIDEO)

Предраг Стојковић
Predrag Stojković

21. 03. 2024. u 23:00

VLADIMIR Zelenski i njegovi „menadžeri“ ne mogu da ostvare preokret u sukobu, ni mobilizacija im u tome neće pomoći, rekao je ukrajinski general u ostavci Sergej Krivonos za ukrajinsku TV.

УКРАЈИНСКИ ГЕНЕРАЛ О СТАЊУ НА ФРОНТУ: Зеленски његови менаџери не могу да остваре преокрет (ВИДЕО)

Foto Tanjug/AP

„Građanima Ukrajine treba da bude sasvim jasno, kada se priča o novom talasu mobilizacije, to može da poboljša situaciju ali ne i da je suštinski promeni u našu korist. Preokreta neće biti“, rekao je on.

Prema njegovim rečima, ključni faktor kada je reč o sposobnosti da se vode borbena dejstva jeste da se vojska snabde neophodnim resursima a Zelenski i njegov tim u tome ne uspevaju.

sputnikportal.rs

BONUS VIDEO - ZAJEDNIČKA VEŽBA: Kina, Rusija I Iran sa zajedničkom budućnošću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!