VOĐA HAMASA POSLAO JASNU PORUKU: : Ne želimo dogovor kojim se ne završava rat u Gazi

Novosti online

10. 03. 2024. u 22:31

LIDER Hamasa Ismail Hanijeh okrivio je Izrael za odugovlačenje pregovora o prekidu vatre i odbijanje Hamasovog zahteva za okončanjem rata u Gazi, ali je naveo da ta grupa i dalje traži rešenje koje će biti ishod pregovora, preneo je Rojters.

ВОЂА ХАМАСА ПОСЛАО ЈАСНУ ПОРУКУ: : Не желимо договор којим се не завршава рат у Гази

Foto: Printskrin/Tviter/GLucaPacchiani

Hanijeh je rekao da Izrael još nije obećao da će završiti svoju vojnu ofanzivu, povući snage i dozvoliti raseljenim Palestincima da se vrate u svoje domove širom Pojasa Gaze.

"Ne želimo dogovor kojim se ne završava rat u Gazi. Neprijatelj i dalje odbija da dâ garancije i jasna obećanja u vezi sa pitanjem prekida vatre i zaustavljanjem agresivnog rata prema našem narodu", rekao je Hanijeh u televizijskom obraćanju.

Poručio je da je Hamas odlučan u nameri da brani svoj narod, kao i da su spremni da pokažu fleksibilnost kada je reč o razmeni zatvorenika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima