TAJ TIP JE TOTALNI MONSTRUM: De Niro otkrio kojeg političara nikada ne bi glumio - "Glas za njega je glas za noćnu moru"

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

09. 03. 2024. u 19:37

HOLIVUDSKI glumac Robert de Niro rekao je da nikada ne bi glumio bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa, jer, kako je poručio, "ne vidi ništa dobro u njemu".

ТАЈ ТИП ЈЕ ТОТАЛНИ МОНСТРУМ: Де Ниро открио којег политичара никада не би глумио - Глас за њега је глас за ноћну мору

Foto: Profimedia

- Suština narednih izbora je Bajden protiv Trampa. Da li želimo da budemo u svetu u kojem se živi i uživa, ili u noćnoj mori. Glas za Trampa je glas za noćnu moru, glas za Bajdena je povratak u normalu - rekao je De Niro, preneo je Gardijan.

De Niro je rekao da ne želi da se oseća onako kako se osećao nakon izbora 2016. godine, gde, kako je glumac ocenio, "nije mogao da veruje šta se desilo".

- Taj tip je totalni monstrum. Nikada ga ne bih glumio jer ne vidim ništa dobro u njemu. Ama baš ništa. U njemu nema ničeg iskupljivog - tvrdi De Niro.

De Niro je često kritikovao Trampa, pa je tako i tokom dodele Gotam nagrada u decembru govorio protiv njega.

- Bivši predsednik nas je slagao više od 30.000 puta dok je bio predsednik i nastaviće tim tempom u osvetničkoj kampanji - rekao je tada De Niro.

Tramp je odgovorio De Niru, nazvavši ga "totalnim luzerom" čiji su glumački talenti "znatno smanjeni".

 

BONUS VIDEO: LUKSUZ NA RUSKI NAČIN

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!