BRŽE NEGO ŠTO SE MISLILO: Evo kada će biti emitovan intervju Karlsona sa Putinom po srpskom vremenu

Novosti online

07. 02. 2024. u 15:30

INTERVJU američkog novinara Takera Karlsona sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom biće objavljen 8. februara, javlja Volstrit džornal.

БРЖЕ НЕГО ШТО СЕ МИСЛИЛО: Ево када ће бити емитован интервју Карлсона са Путином по српском времену

Foto: Profimedia

Ostali mediji javljaju da će intervju biti emitovan u 18. sati po vašingtonskom vremenu, tj. u 2 sata ujutru po moskovskom, odnosno u ponoć po srpskom vremenu.

Očekuje se da će se intervju pojaviti na stranici novinara na društvenoj mreži X i na njegovom zvaničnom sajtu.

Američki novinar Taker Karlson dodat je u bazu podataka "neprijatelja Ukrajine" na ukrajinskom sajtu Mirotvorac, sa obrazloženjem da je "saučesnik ruskih ratnih zločinaca i okupatora".

Karlson je "registrovan" kao neprijatelj još 8. juna 2023. godine. Optužen je za "učešće u aktima humanitarne agresije na Ukrajinu" i "manipulisanje društveno značajnim informacijama".

Pres-sekretar ruskog predsednika Dmitrij Peskov potvrdio je da se Karlson sastao i razgovarao sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Prema njegovim rečima, intervju će biti objavljen „čim bude pripremljen“.

Karlson je u utorak rekao da će tražiti intervju sa ukrajinskim predsednikom Vladimirom Zelenskim, pošto svi dosadašnji intervjui ukrajinskog lidera u američkim medijima nisu novinarstvo, već propaganda. 

Međutim, izgleda da su Takerove šanse da intervjuiše Zelenskog sada blizu nule, zaključuje Sputnjik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (2)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene