POJAVIO SE STRAVIČAN SNIMAK POSLE EKSPLOZIJE U KOJOJ JE POGINUO SRBIN: Bojanu nije bilo spasa, oglasili se i njegovi prijatelji (VIDEO)

Novosti online

30. 11. 2023. u 21:28

AMERIČKI mediji objavili su snimak nastao nakon nesreće u kojoj je poginuo Bojan Petrović (36) iz Srbije.

ПОЈАВИО СЕ СТРАВИЧАН СНИМАК ПОСЛЕ ЕКСПЛОЗИЈЕ У КОЈОЈ ЈЕ ПОГИНУО СРБИН: Бојану није било спаса, огласили се и његови пријатељи (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Jutjub

Do nesreće je došlo 24. novembra oko 6.30 časova na auto-putu na Floridi, kada je žena (39) svojim automobilom zakačila zadnji desni deo prikolice Bojanovog kamiona.Tada se kamion zaneo, udario u betonsku bankinu, nakon čega se prevrnuo i zapalio.

Na snimcima se vide ostaci kamiona koji je gotovo ceo nestao u plamenu.

Na lice mesta su izašli vatrogasci, ali nisu ništa mogli da urade. Vozilo je uništeno do neprepoznatljivosti, a Bojanu nije bilo spasa.

Podsetimo, njegovi prijatelji pokrenuli su na GoFundMi akciju prikupljanja novca, kako bi Bojanovo telo bilo vraćeno u Srbiju i sahranjeno.

- Svi koji su ga barem malo poznavali znaju o kako dobrom i poštenom čoveku se radi. Iza sebe je u Srbiji ostavio neutešne roditelje i sestru sa malim detetom, koje je podizala uz njegovu finansijsku pomoć. Sada im predstoje veliki troškovi, i pozivamo sve ljude dobre volje da im olakšamo tešku situaciju u kojoj su se našli - naveli su Bojanovi prijatelji na GoFundMi.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: DVE ŽENE UPUCANE ZA DVA SATA: Načelnica Hitne o prizoru koji su zatekli na mestu zločina u Kruševcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu