"ZASTRAŠUJUĆE": Mask jednom rečju prokomentarisao deficit municije u Americi zbog Ukrajine

Novosti onlajn

25. 11. 2023. u 14:02

AMERIČKI milijarder Ilon Mask samo jednom rečju je odreagovao na post biznismena Dejvida Saksa koji je upozorio da još nije rešen problem nestašice municije u SAD zbog pomoći koja se pruža Ukrajini.

ЗАСТРАШУЈУЋЕ: Маск једном речју прокоментарисао дефицит муниције у Америци због Украјине

Foto: Profimedia

Saks je naveo da je deficit municije u SAD prvi put pomenut pre godinu dana i da ni do dan danas taj problem nije rešen. Deindustrijalizacija je dovela do toga da se smanji borbena gotovost Amerike, rekao je on.

- Zastrašujuće - prokomentarisao je Mask.

Podsetimo, u poslednje vreme zapadni mediji sve češće pišu o tome da u SAD i Evropi jača zamor od ukrajinskog sukoba i da slabi podrška ukrajinskom režimu.

TV En-Bi-Si navodi da američki i evropski zvaničnici već sa Kijevom razmatraju potencijalne posledice mirovnih pregovora sa Rusijom, kao i opšte konture onoga čega će se Ukrajina morati da se odrekne da bi sporazum bio postignut.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO:

NOVI PONOS NAŠE VOJSKE: Pogledajte šta je prikazano na vojnom aerodromu u Batajnici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!