NEMA MESTA NI ZA UKRAJINU NI ZA IZRAEL: Nema para za bacanje - naročito ne za ratove

Novosti online

16. 11. 2023. u 11:39

AMERIČKI Senat usvojio je plan za nastavak finansiranja savezne vlade te zemlje bez pomoći Izraelu i Ukrajini, koji je 14. novembra odobrio Predstavnički dom.

НЕМА МЕСТА НИ ЗА УКРАЈИНУ НИ ЗА ИЗРАЕЛ: Нема пара за бацање - нарочито не за ратове

Foto: Printskrin Youtube/RafalCwiok

Predlog zakona o privremenom nastavku finansiranja savezne vlade sada ide na sto američkog predsednika Džozefa Bajdena, od koga se očekuje da ga potpiše. Inicijativa predviđa nastavak finansiranja rada pojedinih vladinih programa i resora, uključujući i one koji se bave pitanjima poljoprivrede, energetike, vojnog građevinarstva, saobraćaja do 19. januara 2024. godine. Predloženo je da se finansiranje rada ostalih odeljenja i programa produži do 2. februara 2024. godine. Predlog zakona ne predviđa sredstva za pružanje podrške Izraelu i Ukrajini.

Bajden, koji trenutno prisustvuje samitu Azijsko-pacifičke ekonomske saradnje (APES) u San Francisku u Kaliforniji, ima rok do 18. novembra da potpiše dokument.

BONUS VIDEO: GAZA POD BOMBAMA: Izrael lansirao rakete - Veliki vazdušni napad u toku noći

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024