MILIONERI STRADALI NA PUTOVANJU, POLICIJU ZATEKAO UŽAS NA MESTU NESREĆE: Bizarna smrt bračnog para

Novosti Onlajn

23. 10. 2023. u 08:18

MUŽ i žena iz Portlanda, Kristijan (52) i Mišel (48) Diton, direktori sportskog giganta, nastradali su u teškoj saobraćajnoj nesreći na periferiji Nape kada su na njih pala naslagana drva sa kamiona koji ih je zaobilazio dok su oni vozili bicikl, piše "Njujork post". Kristijan je stradao na licu mesta, dok je Mišel umrla u bolnici.

МИЛИОНЕРИ СТРАДАЛИ НА ПУТОВАЊУ, ПОЛИЦИЈУ ЗАТЕКАО УЖАС НА МЕСТУ НЕСРЕЋЕ: Бизарна смрт брачног пара

Foto: Printskrin/Instagram/CHRISTIANDEATON

Vozač (55) kamiona iz Valjeha je ostao na mestu nesreće i sačekao je policiju. Nije poznato da li protiv njega postoji krivična prijava.

- Život im je bio hobi. Nikada nije postojao trenutak u kome ga ne bi maksimalno iskoristili. Mišel je bila jaka, ali stalno se kikotala. Uvek je bila spremna za nova iskustva bilo da je to podrazumevalo spontano pešačenje ili vožnju biciklom i kajakom. Kristijan je voleo da peva i pleše. Svirao je gitaru kad god bi sa prijateljima sedeli i slušali ploče - rekla je njihova prijateljica Kloi Tompson za "Oregonian".

Kristijan je bio potpredsednik za proizvode i merčendajzing, dok je njegova supruga Mišel bila direktorka dizajn studija. Živeli su u Portlandu u penthausu od milion dolara, a u Napi su bili na dvonedeljnom odmoru gde su imali u planu da posete nekoliko koncerata u Kaliforniji i Las Vegasu.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)