SUNAK OBJAVIO CRNU STATISTIKU: Šest Britanaca je poginulo, a 10 nestalo nakon napada Hamasa na Izrael

Tanjug

16. 10. 2023. u 19:40

ŠEST Britanaca je poginulo, a još 10 se vodi kao nestalo nakon napada Hamasa na južni Izrael pre nedelju dana, izjavio je danas premijer Velike Britanije Riši Sunak.

СУНАК ОБЈАВИО ЦРНУ СТАТИСТИКУ: Шест Британаца је погинуло, а 10 нестало након напада Хамаса на Израел

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Govoreći britanskom parlamentu prvi put od izbijanja rata pre nedelju dana, premijer je rekao poslanicima da se strahuje da su neki od nestalih mrtvi, iako se pokazalo da je teško identifikovati sve one koji su ubijeni u napadu.

- Trebalo bi to nazvati pravim imenom: to je bio pogrom. Teška srca mogu da obavestim Donji dom da je najmanje šest britanskih državljana ubijeno. Još 10 se vodi kao nestalo, od kojih su neki najverovatnije mrtvi - rekao je Sunak, prenosi Gardijan.

 

BONUS VIDEO: GAZA POD BOMBAMA - Izrael lansirao rakete - Veliki vazdušni napad u toku noći

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost