TRAMP SE PREDAO U ZATVORU U DŽORDŽIJI: Očekuje se odluka o kauciji i izlazak bivšeg predsednika iz zatvora (VIDEO)

P. Z. S. / ria.ru

25. 08. 2023. u 01:47

BIVŠI predsednik SAD Donald Tramp sleteo je u Atlantu da se preda lokalnim vlastima u okviru slučaja pokušaja mešanja u izbore u državi Džordžija.

ТРАМП СЕ ПРЕДАО У ЗАТВОРУ У ЏОРЏИЈИ: Очекује се одлука о кауцији и излазак бившег председника из затвора (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP


Televizijski kanali uživo prikazuju sletanje privatnog aviona i Trampov izlazak iz aviona i ulazak u zatvor.

Foto Tanjug/AP

Njemu se stavlja na teret više desetina optužbi koje su proizašle iz njegovih napora da poništi izborne rezultate u Džordžiji 2020, što je četvrti put ove godine da se bivši predsednik suočio sa krivičnim prijavama.

Sa aerodroma je bivši predsednik otišao u zatvor okruga Fulton, gde će biti zvanično uhapšen i ubrzo pušten uz kauciju od 200.000 dolara dok se slučaj razmatra na sudu.

Tramp tvrdi da je nevin na isti način na koji je ranije negirao tri druge grupe krivičnih optužbi.

BONUS VIDEO - U STROJU NAJBOLjIH: "Novosti" na obuci novih pripadnika 72. brigade za specijalne operacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!