SVI SU PLAKALI KADA SU DEČAKA (11) IZVUKLI IZ MORA Dva scenarija tragedije u Grčkoj: Sinu poznatog glumca nije bilo spasa

Novosti online

11. 08. 2023. u 09:00

NEOPISIVA tragedija pogodila je porodicu grčkog glumca Odiseja Stamoulisa čiji sin (11) je u četvrtak uveče izvučen mrtav iz mora na plaži Plaka u Fornoi Korseonu, u Grčkoj.

СВИ СУ ПЛАКАЛИ КАДА СУ ДЕЧАКА (11) ИЗВУКЛИ ИЗ МОРА Два сценарија трагедије у Грчкој: Сину познатог глумца није било спаса

Foto: AP

Niko ne može da veruje da je dete koje je otišlo na bezbrižan odmor na rodno ostrvo svoje majke umrlo od utapanja.

Naime, prema dosadašnjim informacijama, on je otišao na kupanje na plažu Plaka ton Furni, ponevši sa sobom masku, ali kako se nije vratio na vreme, majka se zabrinula, prenosi Protothema.

U 18 sati po podne i nakon što ga je tražila sa rođacima, otišla je do nadležnih i rekla im da se nije čula sa detetom od 14 sati. Obalska straža je odmah obavestila ljude na čamcima koji su bili u prolazu i u saradnji sa policijom počela je potraga.

Kako je vreme prolazilo, rezultata nije bilo i svi su se plašili najgoreg. Njegova majka je šetala sa fotografijom i pitala ljude redom da li su videli dečaka.

U 20.30 prolaznik je u moru primetio dečakovo telo. Kada su dečaka izvukli iz mora, ljudi su počeli da plaču i da viču "Doktore, zovite doktore!"

Lekar mu je dao veštačko disanje koje nije bilo uspešno. Dete je vozilom hitne pomoći prevezeno u seosku kliniku Fourni, gde je konstatovana smrt.

Dva scenarija

Prema prvim informacijama, dečak se verovatno zapleo u mreže i nije uspeo da izađe na površinu mora.

Međutim, drugi scenario koji se razmatra je da je jedanaestogodišnjak, iz nepoznatog razloga, izgubio svest u moru i potom su ga morske struje odvukle na mreže.

Telo nesrećnog dečaka prevezeno je na Samos na obdukciju.

(Kurir)

BONUS VIDEO: "VIDEO SAM AVION, MAHAO PILOTU": Ispovest čoveka kraj čije njive se srušila letelica u Batajnici

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)