UKRAJINCI NAPALI MOSKVU: Osujećen pokušaj terorističkog napada kijevskog režima (VIDEO)

Novosti online

01. 08. 2023. u 07:40

UKRAJINSKE snage su noćas napale Moskvu sa tri bespilotne letelice, od kojih su dve oborene, a jedna je eliminisana sredstvima elektronske borbe i pala je na područje poslovnog centra Moskva-Siti, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

УКРАЈИНЦИ НАПАЛИ МОСКВУ: Осујећен покушај терористичког напада кијевског режима (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/t.me/rian_ru /210784

 - Noćas je osujećen pokušaj terorističkog napada kijevskog režima bespilotnim letelicama na objekte u gradu Moskvi i Moskovskoj oblasti. Dve ukrajinske bespilotne letelice su uništene u vazduhu sredstvima protivvazdušne odbrane iznad teritorija Odincovskog i Narofominskog okruga Moskovske oblasti - navedeno je u saopštenju, prenose RIA Novosti.

Dodaje se da je još jedan dron izgubio kontrolu usled delovanja sredstava elektronske borbe i da je pao na područje kompleksa Moskva-Siti. Prethodno je gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin izjavio da se dron srušio na jednu od kula kompleksa Moskva-Siti, a da su još nekoliko oborile snage PVO. Naveo je da je oštećeno staklo na površini od 150 kvadratnih metara, a da nema informacija o žrtvama.

Ukrajina je i u nedelju napala Moskvu dronovima, a rusko Ministarstvo odbrane tada je saopštilo da je jedan dron oborila PVO, a da su dva eliminisana sistemima za elektronsko ratovanje i da su se srušila na područje kompleksa Moskva-Siti.

(Informer)

BONUS VIDEO:

OVAKO IZGLEDA RODOS NAKON POŽARA: Vatra je uništila sve pred sobom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)