PUTIN SE PONOVO OGLASIO: Otkrio kako počinje i završava svaki dan

Novosti online

25. 06. 2023. u 13:51

RUSKI predsednik Vladimir Putin rekao je da 24 časa prati tok borbi u Ukrajini.

ПУТИН СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО: Открио како почиње и завршава сваки дан

FOTO: Tanjug/AP

- Primarnu pažnju posvećujem specijalnoj vojnoj operaciji - odgovorio je ruski lider na pitanje novinara televizije "Rusija 24" koliko vremena posvećuje toku SVO.

- Sa tim počinjem dan i završavam - naglasio je Putin.

Prema njegovim rečima, ima sastanke i telefonske razgovore.

Predsednik kaže da stalno razgovara o pitanjima, vezanim za proizvodnju oružja sa rukovodiocima preduzeća i kompanija vojno-industrijskog kompleksa, kao i sa onima koji koriste ovo oružje.

- Govorimo o njihovoj efikasnosti, govorimo o tome gde i na čemu još treba da se radi, gde i šta nedostaje. Govorimo o tome kako, na koji način, kojim koracima, kojim tempom treba da se pojačamo napore - dodao je Putin.

Istovremeno, on je naglasio da povećanje tempa i obima proizvodnje u sektoru odbrane ne treba da ide na račun socijalnih obaveza - u sferi medicine, građevinarstvu, obrazovanju.

Kako je istakao, Rusija se oseća samopouzdano i može da sprovede sve svoje planove. Putin je napomenuo da su makroekonomski pokazatelji Rusije u normali.

(Sputnjik)

BONUS VIDEO: ZAJEDNIČKE PATROLE - Ruska i kineska avijacija osam sati iznad azijsko-pacifičkog regiona

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove