OTAC MONSTRUM POGUBIO TRI SINA ISPRED KUĆE: Neviđen užas, postrojio decu u dvorištu, a onda zapucao policija objavila jeziv snimak

Novosti online

17. 06. 2023. u 16:47

OTAC monstrum iz Ohaja postrojio je svoja tri mala sina u dvorište nakon čega je u svakog od njih ispalio rafal.

ОТАЦ МОНСТРУМ ПОГУБИО ТРИ СИНА ИСПРЕД КУЋЕ: Невиђен ужас, постројио децу у дворишту, а онда запуцао полиција објавила језив снимак

Foto: AP Photo/Natalie Behring

Čed Dorman iz grada Monroa na saslušanju je priznao da je planirao da pogubi decu dok je glavni tužilac okruga Klermont Dejvid Gast rekao je da je to najgori zločin koji je video u svojoj karijeri.

Dorman je postrojio dečake od 3, 4 i 7 godina u dvorištu ispred kuće i pogubio ih iz puške. Gast je rekao da je jedan od dečaka pokušao da pobegne u polje, ali da ga je Dorman "ulovio" i vratio u kuću i ubio.

Dečakova majka je navodno upucana u ruku u pokušaju da spase sinove.

Dorman se pojavio juče na sudu po tri optužbe za teško ubistvo. Na sud je doveden okovan i u zelenom prsluku koji se obično koristi da spreči ljude da se ubiju. Na zhetv tužioca odrežena mu je kaucija od 20 miliona dolara.

- Trauma koju je ovaj čovek naneo je neopisiva. Nemoguće je shvatiti ovakav užas. On je bio njihov svet. Bio im je staratelj i hladnokrvno ih je pogubio - rekao je tužilac.

Gast je otkrio i da je Dorman ne samo priznao da je počinio ubistva vecć i da ih je planirao.

- Ne možemo imenovati osobu koja predstavlja veću pretnju zajednici - rekao je Gast.

Tužilac je rekao da su zamenici šerifa koji su stigli na mesto zločina pokušali da reanimiraju dečake.

- Držali su dečake znajući da ne mogu ništa da urade da im pomognu - rekao je Gast.

Dispečerski centar okruga Klermont primio je dva poziva u vezi sa incidentom.

Nepoznata žena pozvala je 911 u 16.15 sati i vrištala da su njene "bebe upucane". Drugi poziv je bio u 16.18 sati kad je policiju pozvala osoba koja je vozila pored kuće i navela da je "mlada devojka" trčala niz put govoreći da je "otac sve ubijao".

Mališani su nakon dolaska policije pronađeni mrtvi u dvorištu ispred svoje kuće. Jedna žena (34) je kasnije zatečena ispred kuće sa ranom od vatrenog oružja na ruci, međutim, identitet povređene nije saopšten, a lokalni mediji nezvanično prenose da je u pitanju majka nastradalih dečaka.

Zamenici šerifa zatekli su Dormana kako nakon ubistva dece mirno sedi napolju na stepeništu. Na snimku koji je zabeležila kamera na telu policajca vidi se da nije pružao otpor.

- Priveden je bez incidenata i ispitan - rekao je glavni zamenik Kris Straton.

Grad Monro u okrugu Klermont prema rezultatima poslednjeg popisa ima oko 7.500 ljudi.

Nalazi se na reci Ohajo oko 40 kilometara istočno od Sinsinatija.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

NEBO U NjUJORKU POSTALO JE NARANDžASTO: Dim od šumskih požara u Kanadi prekriva Severnu Ameriku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)