ŠTA SE DANAS DESILO SA LUKAŠENKOM? Svi primetili čudan detalj na ruci, posle parade se odmah vratio u Minsk (VIDEO)

Tanjug

09. 05. 2023. u 18:13

PREDSEDNIK Belorusije Aleksandar Lukašenko preskočio je danas ručak koji je priredio ruski predsednik Vladimir Putin nakon proslave Dana pobede na Crvenom trgu u Moskvi.

ШТА СЕ ДАНАС ДЕСИЛО СА ЛУКАШЕНКОМ? Сви приметили чудан детаљ на руци, после параде се одмах вратио у Минск (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Lukašenko je izgledao umorno, a na desnoj ruci je nosio zavoj, piše Rojters.

Agencija navodi da je izgled beloruskog predsednika podstakao nagađanja na društvenim mrežama o njegovom zdravlju. 

Na video-snimku koji je objavljen na Internetu vidi se kako Lukašenko razgovara sa Putinom i vojnim vrhom posle vojne parade na Crvenom trgu, nakon čega je prevežen do Spomenika nepoznatom junaku, za razliku od Putina i ostalih lidera koji su do spomenika prošetali.

Međutim, nakon toga je propustio državni ručak koji je Putin priredio u Kremlju.

Beloruske vlasti nisu komentarisale zdravstveno stanje Lukašenka, ali je uočeno da se on pojavio na samo dva javna događaja u poslednje dve nedelje, a da je na jednom bio promukao, piše Rojters.

BONUS VIDEO: POČELO OBELEŽAVANjE DANA POBEDE U MOSKVI - Veličanstvena parada na Crvenom trgu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!