MEDVEDEV "PECNUO" JUŽNU KOREJU: Komentarisao težnje dostavljanja oružja Kijevu - "Šta ako vaše komšije dobiju rusko naoružanje"? (FOTO)

Đ.G.

20. 04. 2023. u 13:13

BIVŠI predsednik i trenutni lider Jedinstvene Rusije Dmitrij Medvedev osvrnuo se na svom Telegram kanalu na težnju Južne Koreje za naoružavanje Kijeva.

МЕДВЕДЕВ ПЕЦНУО ЈУЖНУ КОРЕЈУ: Коментарисао тежње достављања оружја Кијеву - Шта ако ваше комшије добију руско наоружање? (ФОТО)

Foto: AP - Alexei Nikolsky

- Ima novih voljnih da pomognu našim neprijateljima. Južnokorejski predsednik Jun Sok Jeol rekao je da je ova država u principu spremna da isporuči oružje kijevskom režimu.

- Štaviše, donedavno su Južnokorejci vatreno tvrdili da je mogućnost snabdevanja Kijeva ubojitim oružjem potpuno isključena. Pitam se šta će reći stanovnici ove zemlje kada vide najnovije uzorke ruskog oružja kod svojih najbližih komšija – naših partnera iz DNRK? To se zove Kvid pro kvo - naveo je Medvedev na svom Telegram kanalu.

BONUS VIDEO: HILjADE FRANCUZA NA ULICAMA I TRGOVIMA - Protesti u Parizu protiv reforme penzionog sistema

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ NIJE OČEKIVAO OVO: Endi Marej traži da se zbog njega napravi presedan na Rolan Garosu