PUTIN SE SASTAO SA KINESKIM MINISTROM ODBRANE: Poseta Si Đinpinga Rusiji je bila veoma produktivna

Novosti online

16. 04. 2023. u 19:10

PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin održao je radni sastanak sa kineskim državnim savetnikom i ministrom odbrane Li Šangfuom.

ПУТИН СЕ САСТАО СА КИНЕСКИМ МИНИСТРОМ ОДБРАНЕ: Посета Си Ђинпинга Русији је била веома продуктивна

Foto: EPA/MIKHAIL METZEL

Ranije su mediji pisali da će Li Šangfu boraviti u zvaničnoj poseti Rusiji od 16. do 19. aprila.

- U Rusiju ste stigli nakon posete našoj zemlji našeg velikog prijatelja, mog prijatelja, predsednika Narodne Republike Kine, druga Si Đinpinga. Još jednom želim da istaknem da je poseta bila veoma produktivna. Naravno, i mi smo se dotakli teme saradnje između vojnih resora - rekao je Putin kineskom ministru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

PROROČANSTVO SE ISPUNILO: Neka se Zapad spremi! On je novi ruski ministar sporta - želi da okreči Kremlj u belo i vrati Julijanski kalendar