PRIPADNICI Federalnog istražnog biroa (FBI) uhapsili su osumnjičenog za objavljivanje poverljivih američkih dokumenata.

Simostep

14.04.2023. 07:08

Шта нас је брига шта се ради тамо негде. Пишите шта се ради у Србији и околини, заболе ме за државе трећег света. 90% Србије не може тамо да оде. А ви пишете шта се догађа тамо. Заболе нас к.. за ту земљу

Bonaparta

14.04.2023. 07:25

Ovaj rijaliti i šaradu o hapšenju mladog ljubitela oružja mogu da prodaju samo zaluđenim Amerikancima koji pojma nemaju ni o čemu ovi navodni stručnjaci obaveštavaju javnost, a kamo li o čemu se tu radi. Zamislite da vi date najstrože poverljive podatke koje se označavaju sa TOP SICRET što bi mi rekli strogo poverljivo nekom ko je počeo koliko jče da radi pri vojsci, da barata sa njima!? Podatci koji su u računarima koji imaju višestruku zaštitu i kontrolu pristupa istim dođe neki zgubidan da čita i može da ih prosledi nekom. Pričajte tu lovačku priču nekom drugom.

Naivko

14.04.2023. 08:30

Koji šou program, kao da je CNN sve režirao i eto po ko zna koji put u strogo tajnoj akciji oni su čekali u zasedi i podarili debilima koji im veruju film o hapšenju izdajnika. Dakle, sve laži koji oni plasiraju, su procurele i agenti su uhapsili glavnog krivca koji je nacrtan mastiljabom olovkom. Zemljo otvori se, ako ovakve gluposti prolaze onda smo svi u velikoj opasnosti.