RAT u Ukrajini danas je ušao u 410. dan. U Bahmutu se nastavljaju žestoke borbe. Pripadnici Vagnera juče su zauzeli stadion "Avangard", dok se i dalje vodi bitka za železničku stanicu u tom gradu. Projektil ispaljen s teritorija pod kontrolom Ukrajine oboren je juče iznad grada Feodosije na Krimu.

walter pravicek

09.04.2023. 07:29

Ne zna se KOLIKO još ima AZOVaca,nacista ili vojnika Ukrajinaca,koji se bore za Bahmut ,Slavu i čast Ukrajine,dakle za Zelenskog glumca.Ali sve više njih dezertira i predaje se Rusima ili vojnicima bivšim robijašima ,sada odlično plačenima sa ugovorom Vagner grupe,koji svoje,ako su uhvačeni,a bili su dezerteri ubijaju maljem.Grozna smrt.

buki

09.04.2023. 12:34

@walter pravicek - To s' maljem si video uživo, ili podlegao čarima Zapadne propagande? Nisu na Zapadu još pustili vest da ih posle malja ispeku i pojedu? Ako nisu, očekujemo uskoro.

branex

09.04.2023. 11:01

Ta priča o nedostatku granata je poznata već godinu dana . Rusi su ,,glupi , nesposobni , neobučeni , zastareli , zli .....i treba ih mrzeti ,, . A Ukrainci su ,, dobri , sposobni , heroji , patriote ....ma ponos čovečanstva ,, i treba ih voleti , ako može i dobiti rat za njih . Ruska industrija je takva da štanca li štanca

db

09.04.2023. 11:18

Zašto bi Vagner kupovao zapadno ili trsko oržje nekvalitetnije od ruskog ? Zapadni "analitičari" lupaju takve gluposti da ja crvenim od stida kada ih čitam - zapadno oružje je skupo đubre , pravljeno u prošlom veku i nekvalitetno bez ruskih komponenti .

Mikiboy

09.04.2023. 14:54

Najotrcanija fraza je postala evropske vrednosti a najveca glupost da Rusija nema municiju.Sto se tice lazi nezna se koja je najveca jer ih je na Zapadu na hiljade.Tesko je odluciti se za najmasniju laz.

walter pravicek

09.04.2023. 15:17

Kako stvari stoje jedini spas za darove iz EU i ostalih država,tenkove ,jeste da voze na vodu.Ali takvih u Ukrajini nema.Nema goriva-nema vožnje.Tako je bilo i u Rusiji u drugom svetskom ratu,da su Nemci ostali"kratkih rukava"bez nafte.Istorija se ponavlja!

Vaske

10.04.2023. 02:57

Ukrajini je do sada slati samo oružje, a ako se nastavi rat za još 5-6 meseci, slaće zapad i vojsku Ukrajini, ali je to ravno samoubistvu kako Ukrajine tako i zapadne hegemonije, živi bili pa videli.

Djoka Proka

10.04.2023. 11:46

Зеленски у Вашингтону, Зеленски у Француској, Зеленски у Бриселу, сад у Мају - Зеленски у Немачкој....кад ће једном стићи вест 'Зеленски на фронту командује својом армијом'? Па.... никад! Кад сви Украјинци изгину стићи ће вест 'Зеленски негде у.....Огњеној Земљи'! Дакле, Зеленски свугде осим тамо где је густо!