MEĐUNARODNI krivični sud u Hagu zvanično je priznat od strane 11 zemalja koje su ratifikovale Rimski statut MKS (International Criminal court). Sve zemlje koje su priznale ovaj sud imale bi zakonsku obavezu da sprovedu nalog za hapšenje predsednika Rusije Vladimira Putina.

Gavro

17.03.2023. 21:58

Rusija je ne aktivns i umesto da je vec odavno podigla optiznice za ratne zlocine protiv nacistickog Kijevskog rezima i njihovih zapadnih saradnika ona ceka da optuze Putins. Neshvatljivo

db

17.03.2023. 22:21

Odgovor je da Hag nema nadležnost nad teritorijama i stanovništvom Rusije, Kine i SAD . Dalje , Bajden nikada više neće biti predsednik SAD -dolazi vreme razumnijih -gerijatrijska jurišna grupa na čelu sa Bajdenom ide u strački dom , njegov sin u zatvor , a projekti rata s Rusijom i Kinom u kantu za đubre . EU ima malu vajdu od propasti kojoj se prepustila zbog gubitka takvog dobavljača svega što nema kakav je Rusija , Rusija je pronašla novo tržište . Ovim se oduševljaju duboko razočarani Nemci , Poljaci , Moldavci i oni Baltičari. Međutim, njih sused na granicama je Rusija . Ostalima nek je Bog u pomoći.

Milos Moskovljevic

18.03.2023. 06:07

Odgovor Putina na ovaj bezobrazluk bi trebalo da bude slanje jednog kindzala na tu "nakazu od suda" kako ga je, s pravom, nazvao profesor Savocki.