MINIRANjE gasovoda "Severni tok" i "Severni tok 2" moglo bi da naruši jedinstvo NATO-a, izjavio je američki novinar i dobitnik Pulicerove nagrade Simor Herš u intervjuu za kanadski portal "Vestern standard".

Neverovatno

25.02.2023. 13:47

Da li jos iko postoji da nije razumeo zasto je Bajden postavljen, zasto glumci kaubojskih filmova postaju predsednici (Regan). Bajden je postavljen jer pravim vladarima iz senke se smucio svojeglavi Tramp zbog svog karaktera kojeg nisu mogli kompletno da kontrolisu, jer je to jace od Trampa. Uzeli Bajdena i preterali koliko je postalo ocigledno da je postavljen jer ni u WC sam ne moze bez asistencije , u avion bez pomoci ne moze da se popne sam da ne padne. Bajden, napravio gresku?!!! Pa on sam kaze samo mu daju da potpisuje nesto a ne zna sta. Kako je moguce da danas postoje ljudi koji veruju da ista zavisi od Bajdena?! Lako je sa narodom koliko vidim

Sava

25.02.2023. 13:58

Нато Злочиначка Организација нема кредибилитет, пред Издисајем су верујем после Капитулације Украјине да ће поједине Земље иступити из нато!

Iskustvo

25.02.2023. 14:06

Ovce se cuvaju, sisaju i na kraju kolju. Ali, stadu jos uvek treba vodja, necemo da mislimo. Ili su nas tako u kuci vaspitali: da budemo poslusni?

Nikola

25.02.2023. 15:15

Posto Norvezani cute, dali treba zakljuciti da su nesto uradili na svoju ruku. Ili ovim poturanjem teroristicke akcije Norvezanima, ameri zele da ih potisnu sa trzista energenata.