SEVERNA Koreja zapretila je danas snažnim i trajnim odgovorom bez presedana jer se Južna Koreja i Amerika pripremaju za godišnje vojne vežbe.

Komentari (3)

Citalac

17.02.2023. 08:24

Cudilo me je da uopste i pominju leopard 2 u smislu pomoci Ukraini. Leopard 1 je ocekivana pomoc. Kako god, sve to sto im salju zavrsi kao staro gvozdje pre ili kasnije.

Laza

17.02.2023. 08:46

Sjedinjene Agresivne Drzave "SAD" gospodar ratova, podsticu tenzije sirom sveta, ne samo na Korejskom poluostrvu. Oni zive od ratova, razaranja drigih zemalja sirom sveta i prodaje oruzja koje testiraju bas u tim ratovima. Sve to opravdavaju "odbranom demokratije, sloboda, ljudslih prava...". U temelj njihove "humane drzave, najvece demokratije" su ubacene desetine miliona na sistematski i svirep nacin pobijenih starosedelaca ciji su narodi naseljavali ogromna prostranstva celih kontinenata koji danas ne postoje zahvaljujuci laznim zastitnicima ljudskih i manjinskih prava i sloboda.

Trt

21.02.2023. 09:03

Prosli put su dobili po tintari. J Koreja se bas razvila sto kaubojima ba i nije u interesu, a nemaju model da ih nahuskaju na S Koreju i da taj razvoj uspore. Ista matrica i za Tajvan.