SITUACIJA je mnogo loša u području pogođenom zemljotresom, a pomoći niotkuda.

BACKO

08.02.2023. 16:45

Dajte ima li iko normalan da pomogne i Siriskom narodu ! Cebe ,lekovi ,hrana ! Pa zar smo takvi ne ljudi sad u ovakvoj situaci ! Slusamo i bojimo se bolesnog ZAPADA !

maniks

08.02.2023. 17:10

To sto nema pomoci su sankcije koje su uveli zlikovci iz Amerike, Engleske i EU. Taj planetarni olos nema kome nije naneo stetu i zlo. Zao mi je sto Srbija nije poslala bar jednu ekilu za spasavanje Puna podrska Sirijskom narodu.

Perce

08.02.2023. 17:32

Srbijo, sad se pokazi. Uvek smo bili human narod, pomagali svima kojima je pomoc trebala, cak i onima koji nas mrze iz dna duse. Pomozimo ovom napacenom narodu i razorenoj zemlji. Sramota je sveta sto se sva pomoc sjatila u Tursku, dok se Sirija kao kuga obilazi. Drugi je dan od zemljotresa a nisu od medjunarodne zajednice dobili nista. I u Siriji zivi narod, ista ih je nesreca pogodila pa neka i pomoc bude ista. Gde su sada UN, bogati zapad i Amerika koji su razorili jednu od najbogatijih drzava ostavili pustis u njoj? Da nije Rusije koja je odmah juce poslala pomoc i jednoj i drugoj drzavi, Siriju bi mnogi zaobisli.