UHAPŠEN RAZBOJNIK: Navodno mu oteo novčanik i mobilni telefon

P. Z. S. / ria.ru

03. 12. 2022. u 18:31

POLICIJA je privela stanovnika Lenjingradske oblasti, koji je učeniku šestog razreda koji je izlazio iz apoteke navodno oduzeo telefon, novčanik i bankovne kartice, saopštila je pres-služba Glavne uprave unutrašnjih poslova Ruske Federacije za Sankt Peterburg i Lenjingradsku oblast.

УХАПШЕН РАЗБОЈНИК: Наводно му отео новчаник и мобилни телефон

Foto: AP

Kako je saopštilo odeljenje, u sredu se službenica banke obratila policiji Vsevoložskog okruga Lenjingradske oblasti, koja je rekla da joj je oko 20.35 po moskovskom vremenu, u blizini kuće broj 44, zgrada 1 na Koltuškoj magistrali, nepoznati muškarac napao sina, koji je izlazio iz apoteke.

Uhvativši dete koje ide u šesti razred, za kragnu, od mu je oduzeo mobilni telefon, dve bankovne kartice i novčanik sa novcem. Ukupan iznos štete iznosio je 21,7 hiljada rubalja, preciziraju pripadnici reda.

-Dana 1. decembra u ulici Šiškonja u gradu Vsevoložsk, zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo, priveden je nezaposleni lokalni stanovnik star 30 godina, ranije više puta osuđivan za izvršenje imovinskih krivičnih dela, navodi se u izveštaju.

Pokrenut je krivični postupak po članu o razbojništvu, zaključila je policija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest