AMERIČKI predsednik Džo Bajden spreman je da pribegne vojnoj intervenciji kao poslednjem sredstvu da spreči Teheran da dobije nuklearno oružje, rekao je specijalni predstavnik SAD za Iran Robert Meli tokom diskusije koju je vodio Forin Polisi.

Ljube

30.11.2022. 18:42

Sve ce biti teze i teze da nekog napadnete , a narocito nekog kao i Iran .Mozete ,ali nema pobede ,cilja , promenila se vremena ,jos samo da se i ljudi promene !

Milovan

30.11.2022. 18:44

Pa sto im jednostavno Rusi nedaju i neka ih onda ameri napadaju. Kako su oni dali Izraelu. Nije mi jasno.Rusi stalno nesto kao nije fer,a ameri ih hoce unistiti. Daj Iranu I imas manje brige i jednu jaku državu uz sebe.

Mija

30.11.2022. 19:58

Pa neka još neko kaže da kaubojski proizvođači oružja nisu na vlast postavili ovog senilca i odlučili Evropu i ostatak sveta gurnuti u novi svertski rat i zaraditi ogromne milijarde. Stoga će ovi briselski dupeliscima koji su doveli do rata u Ukrajini ako ih narod ne makne, možda i ostvariti san kaubojima.

zora

30.11.2022. 20:09

Ameri preferiraju diplomatiju?? Zacenih se od smeha. Da nije to strah od slabljenja NATO? Mozda se plase da je rat u Ukraini ujedinio neke drzave pa ce se ispomagati medjusobno.

realno

30.11.2022. 21:41

Hoce li onda izbaciti Amere iz sportskih dogadjaja, uvesti im sankcije, ograniciti cijenu LNGa... Pa naravno da nece, SAD ima pravo da radi sta hoce jer su najurili Ruse tokom kubanske krize i sto su Rusi ispali nesposobnjakovici kako u kubanskoj tako i u Ukrajinskoj krizi...