ZBOG SELFIJA U SMRT: Tinejdžerka (15) pala sa krova "nakon što je pokušala da uhvati telefon koji je ispustila tokom selfija"

P. Z. S. / thesun.co.uk

02. 11. 2022. u 01:05

MELIKE Gun Kanavuzlar (15) umrla je nakon što je pala sa vrha četvorospratnice, dok je pokušavala da zgrabi telefon koji je ispustila tokom selfija.

ЗБОГ СЕЛФИЈА У СМРТ: Тинејџерка (15) пала са крова након што је покушала да ухвати телефон који је испустила током селфија

Foto: Shutterstock


Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak trenutka kada se strmoglavila u vazduh i pala na tlo ispred zapanjenog posmatrača.

Devojčica je tragično izgubila život u gradu Ortača u regiji Mugli u Turskoj.

Incident su snimile sigurnosne kamere iz susednih zgrada u okolini.

Medicinski radnici i policija požurili su na lice mesta, a tinejdžerka je prebačena u državnu bolnicu u kritičnom stanju, prema lokalnim izveštajima.

Petnaestogodišnjakinja je potom prebačena na Jedinicu intenzivne nege u gradu Mugla na jugozapadu Turske, gde se borila za život 18 dana pre nego što je umrla.

Melikeino telo sahranjeno je u nedelju 30. oktobra.

Prošle nedelje jedan turista je snimio sebe kako pada u smrt nakon što je pukao ziplajn na kojem je bio.

Serhio Murilo de Lima Santana, 39, nasmejan i vrišti od radosti pre nego što užasnut pada u ponor u Brazilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima