SNIMIO SELFI SA TRUDNOM ŽENOM, PA JE GURNUO SA LITICE: Epilog zločina koji je šokirao svet, ubica osuđen na doživotnu robiju (FOTO)

Novosti online

28. 10. 2022. u 00:06

MUŠKARAC iz Turske, koji je 2018. godine gurnuo svoju ženu sa litice i ubio je kako bi mogao da naplati polisu životnog osiguranja, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora. Žena je bila u sedmom mesecu trudnoće.

СНИМИО СЕЛФИ СА ТРУДНОМ ЖЕНОМ, ПА ЈЕ ГУРНУО СА ЛИТИЦЕ: Епилог злочина који је шокирао свет, убица осуђен на доживотну робију (ФОТО)

Foto: Tviter/@EffiomAsuquo3

Hakan Ajsal (40) je u junu 2018. odgurnuo svoju suprugu Semru (32) sa litice visoke 300 metara dok su bili na odmoru u dolini leptira, u provinciji Mugla.

Ajsal je svoju suprugu, koja se plašila visine, namamio na ivicu litice i napravio selfi sa njom, nakon čega ju je gurnuo. Tvrdio je da je njen pad bio nesrećan slučaj, a ipak je pokušao da sklopi polisu životnog osiguranja od oko 40.000 evra.

Policiji je sve postalo sumnjivo pošto je muškarac samo nekoliko dana nakon ženine smrti zatražio isplatu.

Ajsal, koji je u početku negirao ubistvo, a kasnije je pokušao da uloži žalbu na kaznu, tvrdeći da je lud, ali su ga lekari od tada proglasili zdravim.

- Moja žena je napravila selfi i stavila mobilni telefon u torbu. Kasnije me je zamolila da joj dam telefon. Ustao sam da uzmem torbu i čuo sam ženu kako vrišti. Kada sam se okrenuo, nije je bilo - tvrdio je muškarac.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije