DRAMA NA NEBU: Avion kojim je letela britanska kraljica-supruga Kamila pretrpeo teško oštećenje - nos potpuno ulubljen (FOTO)

Novosti online

29. 10. 2022. u 00:42

AVION kojim je britanska kraljica-supruga Kamila letela iz Indije ka Britaniji pretrpeo je oštećenje nosa tokom sudara sa pticom, objavio je Dejli mejl.

ДРАМА НА НЕБУ: Авион којим је летела британска краљица-супруга Камила претрпео тешко оштећење - нос потпуно улубљен (ФОТО)

Foto: Shutterstock/Ilustracija/Jutjub/The Royal Family

Avion je pretrpeo teško oštećenje, a na fotografijama letelice koje je objavio Dejli mejl vidi se veliko udubljenje na nosu letelice, gde se nalazi meteorološki radar.

Avion Britiš ervejza je navodno leteo sa indijskog aerodroma Bangalor za londonski Hitrou.

Kraljica se, piše list, vraćala sa velnes odmora.

Britanski list piše i da se Kamila plaši letenja avionom, i podseća da je jednom prilikom sedela užasnuta na stepenicama privatne letelice, odbijajući da se ukrca.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (4)

ZAŠTO ROKFELEROVI FINANSIRAJU SAVU MANOJLOVIĆA: Fondacija koja promoviše interese Amerike plaća Kreni-promeni (VIDEO)