UKRAJINA je pred humanitarnom katastrofom. Ako joj Zapad ne da sisteme PVO, onda će se dogoditi "migracioni cunami", koji će krenuti na Evropu, izjavio je ukrajinski premijer Denis Šmigalj za "Frankfurter algemajne cajtung".

Walter Pravicek

25.10.2022. 08:50

UCENA:Zelenski i kompanjoni SADA EU,OKOLINU i SVET UCENJUJU SA IZBEGLICAMA.Prvo: možejo se uraditi ograde po uzoru Madžarske-u Sloveniji se odstranjuju one žice opasno oštre,ali možemo i sa vojskom na granici.ZELENI tereni ,to jest van redovitih ulaza u države koriste oni iz Afganistana, Syrije ili Afrike,te če se OSNIVATI GRUPE PREVOZNIKA SA ŠVERCANJEM UKRAJINACA.Kako su nisko pali političari u Ukrajini!!Nekad uvozili žene i devojke za"posao"u barovima i za "usluge"DRUGOVIMA,a sada bi za udomiti,prehraniti i imati njih u kučama.I tko bi se vratio,kada mu je dom razturan,sve uništeno,posla nema,plate nema,penzije nema.ALI IMA NOVAC ZA VRHUŠKU IZ KIJEVA:

Rass

25.10.2022. 09:26

Zbog takvog stava i delovanja protiv sopstvenig naroda ste i u ovoj situaciji. Nemam milosti i saosecanje za vas,kao niste znali da ce vam se to desiti ako pocnete da ubijate Ruse. Pa Amerika je Libiju sravnila sa zemljom 64g zbog dva clana ambasade!

hm

25.10.2022. 09:49

Zapadu kao da je svraka popila mozak.Koliko samo drzava ima pomesane narode. Da podjemo samo od Spanije - sta ako Baskijci i Kalonci krenu sa tezom da treba zabraniti spanski jezik...ili zabranjivanje "protivnickih" jezika u Belgiji...ili Transilvaniji...da ne nabrajam...A sto se tice cunamija...pa, zahvaljujuci ratu u Ukrajini, ni Nemci nece imati cime da se greju, niti sta da jedu, pa ce isprasiti novodosle. Jos kad skontaju da to mozda I nije moralo tako, bice belaja...

db

25.10.2022. 10:02

Ukro-naci-bolesnici hvatajte maglu idioti - savako u svoj brlog - pokrali ste dovoljno novca , a za tu nesrećnu zemlju niste zainteresovani.

Silni

25.10.2022. 12:39

Kakvo je ovo covecanstvo na svetskim vladama umno poremeceno da truju zemlju,ako zele da smanje broj stanovnika neka smanne natalitet u zemljama gde se mnogo razmnozavaju i resen problem ali je drugi cilj njihov,UNISTI PRAVOSLAVLJE I KOMPLET HRISCANSTVO, BITI CE UNISTENO AKO SE TO DESI.Vreme zla i mracni sila i oni nece opstati ni gore gde su pripremili bice unisten taj soj i nastace nova zemlja i nov narod Bog ce ope stvoriti.

mig

25.10.2022. 17:00

Ujrajincima verujem ko Hitleru iGebelsu jer je zelni isti ko i oni Ima vile kod amera i kada zagusti boli li ga briga jer ima 2 m dolara i vile kod amera a to ne kaže svom narudu koji je glaso za njwga računajući da više neče biti rata. Ma jasno je sve Bajden mu daje pare i ameri ratuju do zadnjeg ukrajinci jedino nacisti u ukrajini se diče