PUCNJAVA U ŠKOLI U SAD: Više ranjenih, motiv nepoznat

Novosti online

28. 09. 2022. u 23:28 >> 23:37

U PUCNjAVI koja se dogodila u školi u Ouklandu ranjeno je više osoba.

ПУЦЊАВА У ШКОЛИ У САД: Више рањених, мотив непознат

Foto: Printskrin

Motiv pucnjave u Kaliforniji nije poznat, niti je trenutno poznat broj ranjenih.

Pacijenti su prebačeni u bolnicu u sredu popodne nakon pucnjave u Istočnom Ouklendu u blizini više škola.

Tri pacijenta su prebačena u bolnicu Hajlend sa neodređenim povredama, rekao je portparol bolnice za KTVU, usled pucnjave u školskom kampusu u bloku 8200 u ulici Fontaine.

Policija Ouklenda saopštila je da istražuje pucnjavu sredu oko 13.45, po vremenu na pacifičkoj obali,  ali nije objavila informacije o broju potencijalnih žrtava ili osumnjičenih.


Otac je rekao za KTVU da je razgovarao sa svojom 13-godišnjom ćerkom telefonom kada je čuo pucnje u pozadini. Stisnula se ispod stola kada je pozvala tatu.

„Nisam imao previše informacija, ali sam samo požurio“, rekao je otac. "Hteo sam da požurim u policiju. Bio sam prvi u redu, a nisu me pustili da prođem, pitao sam ih 'šta ako je tvoja ćerka'."

(ktvu.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...