"RUSIJA MOŽE BITI UNIŠTENA SAMO IZNUTRA": Senator optužio pokušaje Zapada da diskredituje rusku vlast

Novosti online

13. 09. 2022. u 13:12

OBIM pokušaja zapadnih zemalja da se mešaju u regionalne izbore održane u Rusiji ukazuje na njihove planove da diskredituju očekivane referendume na oslobođenim teritorijama i predstojeće predsedničke izbore 2024. godine. Ovo je u utorak izjavio šef grupe za praćenje privremene komisije Saveta Federacije za zaštitu državnog suvereniteta i sprečavanje mešanja u unutrašnje stvari Ruske Federacije Vladimir Džabarov.

РУСИЈА МОЖЕ БИТИ УНИШТЕНА САМО ИЗНУТРА: Сенатор оптужио покушаје Запада да дискредитује руску власт

Foto Tanjug/AP

- Sam obim pokušaja mešanja i diskreditacije izbora od strane neprijateljskih zapadnih zemalja svedoči o planovima naših zapadnih neprijatelja da diskredituju očekivane referendume na teritorijama oslobođenim od američkog diktata, kao i da unaprede pripreme za napad na predstojeće predsedničke izbore u Rusiji - rekao je senator.


On je potom dodao da današnja Rusija može biti uništena samo iznutra, od strane "izdajnika".

- Očigledno, današnja Rusija može biti uništena samo iznutra, uz pomoć onih koji su izdali svoju otadžbinu i postali pion u rukama naših prekomorskih neprijatelja - rekao je Džabarov.

Prema njegovim rečima, zapadni politički sloj "i dalje traži svakakve načine da diskredituje aktuelne vlasti kako u očima građana Rusije, tako i u međunarodnoj areni“.

BONUS VIDEO: Ruska moć na vojnoj vežbi "Vostok 2022"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove