"U AVIONU PUTIN, BAJDEN, PAPA I JA..." Berluskoni otvorio nalog na Tik-toku, pa ispričao hit vic (VIDEO)

Novosti online

02. 09. 2022. u 22:43

BIVŠI premijer Italije Silvio Berluskoni otvorio je nalog na društvenoj mreži Tik-tok gde je ispričao vic čiji su akteri, pored njega, predsednici SAD i Rusije Džo Bajden i Vladimir Putin i rimski papa.

У АВИОНУ ПУТИН, БАЈДЕН, ПАПА И ЈА... Берлускони отворио налог на Тик-току, па испричао хит виц (ВИДЕО)

Foto: AP

- Iznad Atlantika leti avion u kome se nalaze Džo Bajden, Vladimir Putin, Silvio Berluskoni, papa i jedan od njegovih mladih pomoćnika - počeo je priču Berluskoni.

- Međutim, ubrzo piloti shvataju da je tragičnom greškom napunjen samo jedan rezervoar i da će se avion srušiti u roku od pet minuta. Ispostavilo se da u letelici imaju samo četiri padobrana, dok je putnika – pet. Džo Bajden hvata prvi i kaže: 'To je moj, jer sam ja najuticajniji čovek na Zapadu'. Vladimir Putin uzima drugi: 'To je moj, jer sam ja najuticajniji čovek na Istoku'. Silvio Berluskoni je rekao: 'Ovaj ću uzeti ja, jer svi znaju da sam najpametniji političar u svetu'. U to vreme papin pomoćnik pruža padobran poglavaru Rimokatoličke crkve, ali on odbija: 'Hvala, ali ja sam star i proživeo sam dug i srećan život. Uzmi ga ti'. Ali, pomoćnik odgovara: 'Ostala su dva, jer je najpametniji čovek na svetu, najpametniji političar, skočio sa mojim ruksakom - ispričao je Berluskoni koji je poznat kao ljubitelj šala.

@silvio.berlusconi Salve ragazzi, ci siamo incontrati per la prima volta su #TikTok, che per quanto mi riguarda avrei preferito chiamare Tik Tok Tak. Cosi è più completo! Vi ho detto che vi avrei intrattenuti su argomenti che possono riguardarvi da vicino. Ma ho pensato anche che per mantenere i rapporti con gli altri bisogna tendere alla massima cordialità. Uno degli strumenti per arrivare a farlo sono le #barzellette, perchè sono terapeutiche. Poi penseremo a parlare di programmi. Tik Tok Tak! #silvioberlusconi #berlusconi #forzaitlia🇮🇹 ♬ suono originale - Silvio Berlusconi

Osamdesetpetogodišnji Silvio Berluskoni napravio je nalog na Tik-toku s namerom da privuče pažnju birača na predstojećim parlamentarnim izborima koji će biti održani 25. septembra. Njegov prvi video ima preko šest miliona pregleda.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju