DIREKTOR Instituta za azijske i afričke studije Moskovskog državnog univerziteta Aleksej Maslov objasnio je zašto kineske vlasti nisu primenile silu protiv Nensi Pelosi, preneo je Radio KP.

Nebojša Tasić

06.08.2022. 17:40

To bi verovatno mnogi sda ispranim mozgovima i želeli, mislim na obaranje aviona. Ali pametniji shvataju da bi to dovelo do svetskog nuklearnog rata, što glupavi kauboji i žele da isprovociraju. Kina je u stanju da sahrani američku privredu zbog ogromnih dugova SAD Kini, a Rusija jačanjem rublje kojom će se plaćati ruski gas.Energenti i prevelika zaduženja su najsnažnije oružje.

Srdjan

06.08.2022. 17:45

Највеће зло Данашњице одговорни за све Ратове који се воде на Планети, САД и Британија.

vladimir

06.08.2022. 19:48

Amerika je namerno isprovocirala Kinu, kao i 1999. Kad su pogodili Kinesku ambasadu. Naravno, Kina i Rusija su tada bile vojne i ekonomski slabije. Danas je Kina ekonomski Džin a Rusija vojno nadmašila kauboje. Cela osovina SAD-NATO ratuje protiv Rusije u Ukrajini. Nažalost preko ukrajinskog naroda i ludog predsednika Zelenskog koji ne shvata zamku. Nije mi jasno da je EU toliko potpala pod uticaj Amerike na svoju štetu. To će još više osetiti zimus. Svoj suverenitet su stavili pod komandu izlapelog i senilnog Bajdena čiji je sin Hanter Bajden i zet Džona Kerija(koji je novembra 2014. poklonio 4 atomske bombe Ukrajini) organizovali podugovaračke aranžmane za proizvodnju biološkog oružja u Ukrajini preko svoje firme Resemont Capital za Pentagon. Tu dileme nema. Čak sam i ja imao priliku videti neke dokumente potpisane od strane Timošenko i Porošenka. Žao mi je što vam taj video ne mogu objaviti.Bilo bi svima jasno čak i ispranim mozgovima, zašto se vodi specijalna vojna operacija Rusije u Ukrajini.

Deki

06.08.2022. 20:14

Pa i da su ga oborili nista posebno ne bi se dogodilo,NATO-magarci ne bi smeli da napadnu Kinu nitida im pridju blize nego gde su.A kinezi ce sad laganini da udju na Tajvan,mislim da nece tu biti nekog velikog sukoba,mozda nesto sporadicno.

Goran ns

06.08.2022. 20:44

Pa ko je lud da obori avion druge drzave i izazove rat. Platis nekog afro amerikanca loseg materijalnog stanja da joj provali u kucu i obavi posao. A onda platis drugog da ucutka prvog i mir u svetu. A provale i nesrece se desavaju