KINA je zatvorila vazdušni prostor istočne obale oko oblasti Sjamen u blizini Tajvana i stavila obližnji aerodrom Đinjiang u Kvandžou pod kontrolu vazduhoplovnih snaga PLA nakon što je predsednica Predstavničkog doma SAD Nensi Pelosi izjavila da namerava da odleti u Tajpej večeras

PrDa

02.08.2022. 17:57

Polako stiže na naplatu ono bombardovanje kineske ambasade u Beogradu. A " luda Nensi", čačka li čačka. Kao, oni su toliko jaki da mogu sami protiv svih. Teoretski i " ljubav lepo zvuči "... Kod mene u Sremu kažu "jače selo od svatova".

BOGDAN

03.08.2022. 07:31

ZA SADA JENKI - KINEZI 1-0 ZA JENKI.DOK SE BABA NENSI PRIBLIZAVALA TAJPEJU KINESKI LOVCI SU CUVALI NEBO DA SE NEBI NESTO BABI NENSI DESILO.ISTO PRIMER KADA NEDAVNO EGIPATSKI PREDSEDNIK POSETIJO SRBIJU UZ PRATNJU SRPSKE AVIJACIJE MIGOVA 29.I TO JE TO.

db

03.08.2022. 08:04

Jedna mrtva baba -kome treba taj teret na savesti ! Ko to ne vidi pomahnitalu gerontologiju koja vuče USA u propast ? Odakle ikome ideja da ovakve poteze odobrava većina građana USA od kojih neki treba da obuku uniforme i stradaju u ratu u kojem ne mogu da pobede ? A poruka starcima u USA - pronađite mir koji ste izgubili i mesto gde ćete ovaj svet i život napustiti u tišini.