SLOVAČKA će se otvoreno suprotstaviti Rusiji ako prebaci sovjetske borbene avione Ukrajini.

Komentari (6)

Rašo

26.07.2022. 20:00

Ово је изненађење само за неупућене. Словачка је сву своју војску и 1941. послала са Хитлером на СССР. Такође и данас имате протесте у градовима Словачке где становништво жели да задржи назив улица по нацистичким вођама из Другог СР упркос одлуци суда да то морају да промене. Нацизам је у Словачкој дубоко укорењен и никад није поражен потпуно!

Vladeta

26.07.2022. 21:15

Ko isporučuje avione taj je neprijatelj, a ovi što ispručuju artiljeriju i rakete oni nisu. Nešto su mi ti kriterijumi izvrnuti. Avioni su bar zastareli. Dalekometna artiljerija baš i nije.

Stevan Dragutinov

27.07.2022. 00:54

Словаци су били ослобођени од Хителрових нациста животима руских црвеноармејаца током 2. Светског рата.. То су ове генерација Словака заборавиле, али су свестни да им живот засвиси од испоруке руског природног гаса. Најгоре што меже да их снађе је да им Руси заврну славиен гаса када дође најача зима а да не помињем једно масовно бомбаровање од неколико сати тек да се пробуде из сна да ће их ментално пропао НАТО бранити од Руса. Будале се не рађају, већ само образују.

Sale

27.07.2022. 18:34

Slovaci dok nebudu dobili po nosu nece se opametiti ako misle da ce im pomoci EU samo neka se nadaju.Pustice ih nemci niz vodu kao Ukrajinu