BRITANSKI premijer Boris Džonson izjavio je danas da strahuje da bi na Ukrajinu mogao da se izvrši pritisak, kako bi pristala na mirovni sporazum sa Rusijom koji nije u njenim interesima, zbog ekonomskih posledica rata koji se vodi u Evropi.

Komentari (18)

SarMAt

25.06.2022. 13:02

Nas brinu dugorocne posljedice ako Velika Britanija, NATO, Amerika i EU pobijede. Zagarantovana je smrt miliona ljudi radi vase napadacke politike. Bolje bilo kakav mir nego rat. Niste zadovoljni nicim.

KARLITO

25.06.2022. 13:19

E PA Borise, baš mi je drago što se tvoji[Britanski] ciljevi ne ostvaruju u Ukraini. Vaša vlada, a i sve predhodne, činile su a i sad čine ne viđene gadosti po svetu. Ruše režime, pljačkaju, naoružavaju teroriste i sl. Čerčil vam ja valjda bio jedina svetla tačka u istoriji unazad150—200g.I to ne na rekla-kazala, već na osnovu vaših dokumenata sada dostupnih javnosti. Svet možda i možete prevariti ali građane Srbije više nikad.

Zoran

25.06.2022. 16:11

E moj prostaku pa zar mislis da Rusija moze da izgubi ovaj rat,pa 10 britanija ne moze da pobedi Rusiju,ma niko ne moze da je pobedi a zapamti vi ste prvi za ciscenje nestacete u sekundi ako ovako nastavite vi ste uz Ameriku najvece zlo na svetu.Zivela Rusija

Balkan

25.06.2022. 18:30

g. Dzonson vi ste premijer VB i komonvelta ne brinite vi o sporazumu Ukrajine i Rusije, osim ako takav sporazum ne ugrozava vasa nadanja i ocekivanja, racunajuci na neki plus u svojoj karijeri, da sam na vasem mestu razmislio bih jos malo o ovakvoj prici osim ako ne pretendujete da osnujete novi savez sa Baltickim zemljama pandam EU i NATO. Ziveli

Pera pravda

26.06.2022. 00:46

Džonson vidi mračnu budućnost ako Putin pobedi, pa kad bolje razmislim , lepo vidi, biće itekako mračna za njega i njemu sličnim zločincima Duboke države, dosta su harali svetom. Dolazi vreme pravde .

mali gnevni ljud

26.06.2022. 12:58

Ni jedan mir ne može biti loš, a vreže je da NATO i Amerika nauče da sunce ne sija da bi se njima ispunjavale želje. Svemu istekne rok trajanja pa i ovom... ovom... da je Vuk Bojović živ i Borisu Džonsonu bi sa znalo mesto!

Marko

26.06.2022. 13:33

Najbolje da taj Džonson odmah podnese ostavku. Kakav je on političar kada ne vidi da su odluke njegove vlade o vojnom učešću u Ukrajini potpuno pogubne i za Ukrajinu i za EU i za Britaniju. Najobičniji šarlatan!

naranca

03.07.2022. 17:01

Djeco moja europljani mali.......................Ako Putin pobedi nece imati niko da Borisu otplacuje kredite za oruzije!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zato Borisu odgovara mir i zato ''nije zato (ni)Je za mir......Ako ostane Zelenski naoruzace se ponovo i ponovo praviti probleme u buducnosti...............Zelenski ne moze da pobedi Ruse i Boris to zna i zato (Ni) je za mir...............Kod Engleza je nekada crno belo i belo crno.:)