MINISTAR spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da se Evropska unija pretvorila u antiruski savez, te da zahteva priključivanje odlukama protiv Moskve.

Komentari (5)

Zoran Petrović

24.06.2022. 14:38

Sve se već dosta jasnije vidi. Ta EU stoj pod diktrini isključivo zapadnih zemalja evrope. Oni sve diktiraju , a često po naredbi amerike. Ove južne države čute jer moraju da prate tu politiku. To što nisu uspeli da sruśe vladu i instaliraju Nawalnija kako bi došli do kontrole gasnih i naftnih polja , pokazalo je ustvari njihovo pravo lice. Vreme je pokazalo pozadinu svih njihovih političkih poteza. Mi moramo ostati jaki u istrajanju našeg statusa . Na kraju pobeđujemo , da li kao članica ili NE članica. Jer ko ima dobar odnos sa Rusijom , njemu nikad neče biti loše.

Vukasin

24.06.2022. 15:42

EU je samo još jedna organizacija u kojoj bogate Evropske zemlje pljačkaju siromašne. Kada uđete u EU, sve što je vredno biće u rukama Nemaca, Francuza i Skandinavaca, korporacija njihov teren, njihova pravila, njihova lopta, njihov sudija. Ono što nisu uzeli invazijom iz Drugog svetskog rata uzeće lažima i obećanjima.