RUSKE TRUPE ODBILE UKRAJINSKI DESANT: Uništena tehnika i ljudstvo prilikom pokušaja prelaska Severskog Donjeca (VIDEO)

P. Z. S. / ria.ru

14. 05. 2022. u 17:15 >> 17:24

RUSKE trupe uništile su ukrajinski prelaz pontona preko reke Severski Donjec koji su pokušale da pređu neprijateljska oklopna vozila.

РУСКЕ ТРУПЕ ОДБИЛЕ УКРАЈИНСКИ ДЕСАНТ: Уништена техника и људство приликом покушаја преласка Северског Доњеца (ВИДЕО)

Foto AP

Video snmak u subotu je objavilo Rusko Ministarstvo odbrane.

Video snimljen sa drona pokazuje da je prelaz prekriven artiljerijskom vatrom, kao i požar na neprijateljskom BMP-3 i manevrisanje u saradnji sa motorizovanim pešadijskim jednicama.

-Tokom izviđanja i pretraživanja motorizovane jedinice Oružanih snaga Ruske Federacije, dron je pronašlo oružane snage Ukrajine na pešadijskim borbenim vozilima kako prelaze ponton. Ruske motorizovane jedinice prilagodili su artiljerijsku vatru na indukovanu prelazak i oklopljena vozila oružanih snaga oružanih Ukrajine.

Prelaz je artiljerijskiom vatrom u potpunosti uništen i potonuo, saopštila je ruska vojska.

 

Nakon toga ruski topovi i posade borbenih vozila pešadije izvršili su napad, uništavajući neprijateljske oklopna vozila koja su uspela da pređu pontone.

Ruska vojska je zarobila deo ukrajinske opreme. Istovremeno, na suprotnoj obali, oklopna vozila i oprema inžinjerijskih jedinica VSU su podeljeni tokom pokušaja da se povuku.

BONUS VIDEO: AKCIJA KOD MARINIKE: Ruska artiljerija udara po ukrajinskim položajima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

DETALJI UŽASA U TEKSASU: Napadač koji je pobio 19 dece prvo upucao svoju baku, a poznanici poslao jezive poruke (FOTO / VIDEO)