NEMA VIŠE KORONA MERA: Austrija ukida sva pravila za ulazak u zemlju

Tanjug

14. 05. 2022. u 10:14

AUSTRIJA će, zbog povoljne epidemiološke situacije, od ponedeljka ukinuti sva korona pravila za ulazak u zemlju.

НЕМА ВИШЕ КОРОНА МЕРА: Аустрија укида сва правила за улазак у земљу

Foto: Tanjug

To znači da od ponedeljka, svi putnici koji žele u Austriju, više neće morati imati sa sobom sertifikat o vakcinaciji, potvrdu o preležanom kovid19 ili negativan test.

Novi režim ulaska u zemlju važi za građane celog sveta, pošto na listi država i regiona sa većim rizikom infekcije nije navedena nijedna, proizilazi iz nove uredbe Ministarstva zdavlja Austrije.

Turistički radnici i ugostitelji već nedeljama od austrijske vlade traže ukidanje „3G“ režima za ulazak u zemlju.

Oni su ukazali da su mnoge zemlje već ukinule sve mere i da bi po turizam bilo loše zadržati korona režim ulaska u Austriju.

BONUS VIDEO: 

PARADE U SEVASTOPOLjU I VOLGOGRADU: Širom Rusije obeležen Dan pobede nad fašizmom

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ČUJU SE EKSPLOZIJE I SIRENE ZA VAZDUŠNI NAPAD: Iranski informativni kanal objavio snimak navodnog izraelskog udara (VIDEO)