PREDSTAVNIK kineskog Ministra spoljnih poslova Džao Liđijan objavio je na Tviteru kartu na kojoj se vidi kako u stvarnosti izgleda tvrdnja NATO da se ne širi na istok.

Komentari (6)

Marko

03.05.2022. 19:14

Kini je jasno da Amerika hoće i dalje da izigrava svetskog policajca i kontrolora, zato i podržavaju Rusiju. Ma treba pogledati svetsku kartu, 2/3 država nije uvelo sankcije Rusiji. Svima su Amerikanci već dozlogrdili svojim intervencijama, nasilnim promenama režima i ubijanjem nevinih stanovnika počev od Koreje, Vijetnama do Iraka, Sirije i Afganistana. O Indijancima nećemo ni da pričamo. Evropljani upali u Ameriku pobili domoroce i izigravali velike kauboje. Sve te države su mahom kolonijalističkim porobljavanjem došle do bogatstva i sada pričaju o ljudskim pravima i demokratiji.

Mija

03.05.2022. 20:39

Angloamerička koalicija i Nato su najveće zlo za cjeli svijet a naročito onaj miroljubiv. To je nacistička udruga koja već više od 300 godina ugnjetava, pljačka ubija i terorizira sav normalan i miroljubiv svijet. Nema kontinenta gdje nisu ubijali, pljačkali i prolivali krv nedužnih ljudi. Oni su doslovce sramota za ljudski rod.!!!

Dragan

03.05.2022. 23:26

Ovu kartu, koja je 100% tacna, bi trebalo poslati svim drzavama sveta. Jednu kartu (uramljenu) pokloniti Guteresu i Papi kako bi razumeli i shvatili pravi razlog "Specijalne vojne operacije" RF u Ukrajini. NATO, koji je do sada sam sebi "odobrio" da po citavom svetu ubija nevine ljude i razara im celokupnu infrastrukturu, se MORAO i MORA ZAUSTAVITI. Na zalost to ispastaju svi posteni gradjani Ukrajine.