UDAR ĆE BITI MUNJEVIT! Putin upozorio da se niko ne meša u situaciju u Ukrajini

Novosti online

27. 04. 2022. u 15:44 >> 16:00

DONETE su sve odluke po pitanju munjevitog udara u slučaju pretnje strateškoj bezbednosti Rusije, saopštio je ruski predsednik Vladimir Putin.

УДАР ЋЕ БИТИ МУЊЕВИТ! Путин упозорио да се нико не меша у ситуацију у Украјини

Foto: EPA

- Ako se neko umeša u situaciju u Ukrajini i bude stvarao pretnju strateškog karaktera - udar će biti munjevit - upozorio je Putin, prenosi Sputnjik.

Predsednik je objasnio da je Rusija na vreme i pravilno reagovala na cinične planove Zapada u vezi sa Ukrajinom.

On kaže da su neprijatelji formirali stvaranje novog geopolitičkog oružja, oslanjali se na rusofobiju, pretvorili Ukrajinu u anti-Rusiju. Prema njegovim rečima, Rusija ne može da dozvoli stvaranje antiruskih teritorija oko zemlje.

Prema njegovim rečima, specijalna operacija u Ukrajini je sprečila veliki konflikt koji bi se odvijao na teritoriji Rusije. Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je i da će svi zadaci ruske specijalne vojne operacije u Donbasu i Ukrajini biti ispunjeni.

Po njegovim rečima, ruski vojnici su svojim junaštvom, odlučnošću, heroizmom sprečili realnu pretnju koja se bila nadvila nad zemljom.

"Rusija nikome nije potrebna"

Ruski predsednik je istakao da tako velika zemlja kao što je Rusija nikome nije potrebna, ona je opasnost za Zapad, ali oni sami su opasnost za ceo svet.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024